Tábori napló 2018. – szerda, július 18.

A mai nap dallamokkal, énekszóval kezdődött és azzal is zárult, ugyanis ismét a szorgos ébresztők gitárhangjára ébredtünk és egy csodás gitáresttel zártuk a napot. Egy szó csupán: FANTASZTIKUS. Ezzel tudnám leírni a tábor mai napját is. Persze ma is megvoltak a rendhagyó előadások, délelőtt, ami után már nagyon vártuk az ebédet (bár ez mindennap megtörténik 😀 ).

A délután nagyon tartalmas és érdekes volt, bár eső nélkül ma sem úsztuk meg. Felfedezhettünk pár vérbeli rádióst köreinkben és kifigurázhattuk Mátyás király alakját. És még mindig csak feléről beszéltem, ugyanis volt ott meseolvasás gyerekeknek, a kamerába interjú és elég sok lámpaláz.

Azt gondolhatnánk, hogy ezután jött a vacsora, így itt is az este és vége az izgalomnak. Hát el kell árulnom, hogy csak akkor kezdődött az igazi szórakozás, a gitárest. Nagy meglepetésünkre az elmúlt évekhez viszonyítva eltért a régi szokástól, buli volt. Ránéztem Vikire és tudtam, hogy ez nagyon jó lesz. Talán ezen az estén szabadult fel leginkább a társaság, mindenki önfeledten táncolt és énekelt. (Annyira, hogy a végére már hangom sem volt.)

Mi mással zárhattuk volna a napot, ha nem azzal, hogy: „mi egy vérből valók vagyunk”. Utána még némi beszélgetés és kacarászás után hajtottuk álomra a fejünket.

Tankó Anett-Márta

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló bejegyzések

Őszi találkozó 2022

Őszi találkozó 2022

2022. november 5-én rendezték meg a Georgius Aranka Társaság őszi évnyitó találkozóját, melynek a Kolozsvári Református Kollégium adott otthont. Az idei találkozó egy egésznapos programsorozatnak volt a része; a Garabonciások kezdeményezésének köszönhetően a...