Tábori napló 2018. – szerda, július 18.

A mai nap dallamokkal, énekszóval kezdődött és azzal is zárult, ugyanis ismét a szorgos ébresztők gitárhangjára ébredtünk és egy csodás gitáresttel zártuk a napot. Egy szó csupán: FANTASZTIKUS. Ezzel tudnám leírni a tábor mai napját is. Persze ma is megvoltak a rendhagyó előadások, délelőtt, ami után már nagyon vártuk az ebédet (bár ez mindennap megtörténik 😀 ).

A délután nagyon tartalmas és érdekes volt, bár eső nélkül ma sem úsztuk meg. Felfedezhettünk pár vérbeli rádióst köreinkben és kifigurázhattuk Mátyás király alakját. És még mindig csak feléről beszéltem, ugyanis volt ott meseolvasás gyerekeknek, a kamerába interjú és elég sok lámpaláz.

Azt gondolhatnánk, hogy ezután jött a vacsora, így itt is az este és vége az izgalomnak. Hát el kell árulnom, hogy csak akkor kezdődött az igazi szórakozás, a gitárest. Nagy meglepetésünkre az elmúlt évekhez viszonyítva eltért a régi szokástól, buli volt. Ránéztem Vikire és tudtam, hogy ez nagyon jó lesz. Talán ezen az estén szabadult fel leginkább a társaság, mindenki önfeledten táncolt és énekelt. (Annyira, hogy a végére már hangom sem volt.)

Mi mással zárhattuk volna a napot, ha nem azzal, hogy: „mi egy vérből valók vagyunk”. Utána még némi beszélgetés és kacarászás után hajtottuk álomra a fejünket.

Tankó Anett-Márta

Írta: Széman E. Rózsa

2019. 07. 11.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló bejegyzések

A Rádió égi lírikusa – elhunyt Sediánszky János

A Rádió égi lírikusa – elhunyt Sediánszky János

„Gazdagodott az angyalok serege” – az utóbbi napok, hetek, hónapok eseményei után összeszorult szívvel nyitottam meg a levelet az előbbi tárgyat olvasva. Elhunyt Sediánszky János. Nyáron, betegsége miatt, már nem tudott részt venni a táborunkban, mégis felfoghatatlan....

Tábor 2020. – péntek, július 17.

Tábor 2020. – péntek, július 17.

Burkhardt Zsófia írása az online tábor utolsó napjáról. Délelőtti előadóink a – Kerekes tanár úr által mókás-kedvesen szent családként emlegetett – Sediánszky család tagjai voltak. Matula Ágnes, a Duna televízió egykori szerkesztője, Sediánszky János rádiós újságíró,...