Tábori napló 2021. – kedd, július 13.

Ez a nap is vidáman indult, mindenki izgatottan várta már a szuper élményeket. Mivel az előző nap későn feküdtünk, néhányan kicsit fáradtan keltünk, viszont ez a táborral jár. 😊

A finom reggeli után kezdetét vették a szakmai előadások. Elsőként Széman Emese Rózsa tartott egy rendkívül érdekes és hasznos bemutatót a kommunikációról. Vagány gyakorlatokat végeztünk, mint például légzőgyakorlatokat, nyelvtörőket és arcizom bemelegítőket.

A második előadást Barazsuly Viktória tartotta Ecsedy-Baumann Brigittával. Az előadást a divat köré építették. Láthattuk, hogy az évek során miképp befolyásolta a ruhákat a háború és különféle meghatározó személyiségek. Ezután mi is kipróbálhattuk magunkat a ruhatervezésben, repültek a tollak, csillámok, magazinok.

Majd a nap fénypontja, az akadályverseny, amire minden csapat szorgosan készült, csapatindulóval, névvel, csapatkiáltással. Volt ott kvíz, szóviccek, közmondások és még sok más egyéb.

A vacsora után egy társasjátékestet tartottunk, ahol ismert és új játékokat is kipróbálhattunk. Rengeteget nevettünk, így a mai nap is jókedvvel zárult.

❤️❤️❤️

Benkő Boróka

Írta: Újvári Anna

2022. 07. 05.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hasonló bejegyzések